Webdesign

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[vc_dropcap letter=”W” extra_class=””]EBDESIGN

Få designet en flot og brugervenlig wordpress hjemmeside. Vores webdesign er nemme at opdatere og tilpasser sig automatisk til både mobile enheder og computer.

Det er på din hjemmeside, at andre mennesker først lærer dig at kende.

Derfor er det vigtigt at du har en flot og præsentabel hjemmeside, der automatisk kan tilpasse sig til både mobile enheder og computere, samt at den er nem at bruge og navigere rundt i.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_image_single image=”1650″ extra_class=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1721″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://divimedia.dk/portfolio/webdesign/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[vc_dropcap letter=”M” extra_class=””]OBIL VENLIGT DESIGN

I en tid hvor flere og flere anvender deres mobiltelefon eller tablet til at søge informationer med, et det helt afgørende at din side er lavet med ‘Responsive Design’.

Responsive Design er blot et ‘dyrt ord’, der betyder at din hjemmeside er designet sådan, at den automatisk tilpasser sig den skærm som din kunde bruger, uanset om det er en mobiltelefon, en tablet eller en computer.

Hos Divi Media leverer vi udelukkende hjemmesider, der er lavet med Responsive Design.

På den måde fremstår din hjemmeside altid flot og nem at bruge, uanset om dine kunder bruger mobiltelefon, tablet eller computer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[vc_dropcap letter=”N” extra_class=””]EM AT BRUGE OG OPDATERE

Alle vores hjemmesider er bygget over et af verdens mest velkendte og brugervenlige CMS systemer – WORDPRESS.

CMS betyder blot ‘Indholds Styrings System’, og handler om den bagindgang du som indehaver af hjemmesiden anvender til at gå ind og rette tekster, oploade nye billeder osv. igennem.

Når du vælger at få en hjemmeside fra Divi Media er den altid baseret på et velafprøvet WordPress Theme, som vi så special tilpasser til dig.

På den måde er du sikret at det er nemt for dig at gå ind og redigere og opdatere din hjemmesides indhold når du har lyst.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1727″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://divimedia.dk/portfolio/webdesign/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1728″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://divimedia.dk/portfolio/webdesign/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[vc_dropcap letter=”P” extra_class=””]RISER

Prisen for en normal basis WordPress hjemmeside, produceret af en faguddannet Multimedie Designer, over et tilpasset, responsivt, wordpress theme, er 13.995 kr. excl. moms.

En basis side indeholder 5 sider i form af: 1 forside, 2 undersider til f.eks. beskrivelse af dine produkter eller serviceydelser, 1 ‘om os’ side og 1 kontaktside.

Leveringstiden er typisk ca. 3 uger, nogen gange længere, afhængig af sideomfang, særlige ønsker mv.

Uanset om du ønsker ovenstående løsning, eller har behov derudover, er du velkommen til at KONTAKTE OS så laver vi et tilbud til dig.

Tjek også vores pakkeløsninger hvor der er rabat på ovenstående, ved tilkøb af flere produkter.

OBS. Divi Media løser ikke webshop-opgaver eller programmeringstunge udviklingsprojekter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]